SweTrack™ Hunt GPS-spårare

A1014

Vi tjuvstartar vårens stora kampanj med ett riktigt slipat reapris på den kraftfulla GPS-spåraren SweTrack Hunt - det bästa sättet att hålla reda på din hund. SweTrack Hunt är helt vattentät och du följer hundens position i realtid med SweTrack-appen. Dessutom ingår tre månaders användning inom Sverige. Scrolla vidare för att läsa mer!

(Ordinarie pris 3950 kr)

Mer detaljer

I lager

1 555,00 kr

Mer information

Dagens jägare ställer höga krav på flexibilitet, funktion och användarvänlighet - något som tidigare GPS-spårare inte riktigt levt upp till. Därför utvecklades SweTrack™ Hunt, efterföljaren till den omåttligt populära SweTrack Animal.

Med SweTrack Hunt kan vi äntligen erbjuda en helt vattentät GPS-spårare för hundar. GPS-spåraren är diskret utformad, och monteras enkelt runt hundens hals - antingen på det medföljande halsbandet, eller på ditt eget. 

Eftersom SweTrack Hunt är IP67-klassad så behöver du inte oroa dig för att hunden tar ett dopp under jakten - denna GPS-spårare är helt vattentät och kan bada på 1 meters djup i upp till en halvtimme. SweTrack Hunt är dessutom utformad med vårt nordiska klimat i åtanke - det betyder att den alltid kommer att vara redo, oavsett om den befinner sig i solsken, snöstorm eller ösregn. De kraftfulla antennerna ger dig pålitlig precision - oavsett var du befinner dig! 

SweTrack Hunt är utformad för ett aktivt liv, såväl utvändigt som under skalet. Enheten kommer i en stilren, mattsvart, konstruktion som är stryktåligt utformad. De kraftfulla antennerna är placerade på halsbandsspännet, vilket ger ovanligt hög precision, då mottagningen förbättras mot den traditionella konstruktionen där antennerna är inbyggda på kretskortet. Dessutom har SweTrack Hunt ett kraftfullt batteri med 1040mAh kapacitet, vilket i kombination med den strömsnåla hårdvaran ger dig upp till 300 timmars batteritid!

För att göra livet enkelt för dig som kund så levereras SweTrack Hunt helt förkonfigurerad, inklusive 3 månaders fri livespårning. Det enda du behöver göra är att ladda hem SweTrack-appen, scanna QR-koden på produktens kartong och börja spåra hunden! Positionen uppdateras i realtid på kartan, så du har alltid koll på var din hund befinner sig.

Funktioner

Användarvänlig livespårning
Med livespårningen för SweTrack™ Hunt kan du enkelt se din hunds position i realtid på en karta - direkt i din smartphone, genom SweTracks mobilapp. Livespårningen ingår kostnadsfritt i 3 månader. Därefter tillkommer 49 kr/månad. Tjänsten har ingen bindningstid, så du behöver inte betala när du inte använder tjänsten, och all den datatrafik du behöver för att använda livespårningen ingår i priset. Bra va?

Krångelfri installation
När du får hem din nya SweTrack Hunt så är alla krångliga inställningar redan gjorda - du skickar ett snabbt sms till GPS-spårarens telefonnummer, och laddar därefter hem appen och kan följa positionen direkt!

Rörelselarm
Så fort din hund rör sig, får du en varning från GPS-spåraren och du kan börja följa hundens position i realtid.

Geografiskt stängsel
Bortsprungna hundar är inte sällan hundägarens värsta mardröm - med en GPS-spårare är problemet ett minne blott. Du kan ange ett geografiskt område som du vill tillåta din hund att röra sig inom. Detta kan vara ett kvarter, en garageuppfart eller ett skogsparti. Om hunden lämnar detta område, så varnas du ögonblickligen genom ett SMS från din GPS-spårare och kan följa hundens position i realtid, så att ni hittar tillbaka till varandra. Bra, va?

Vattentät konstruktion
SweTrack Hunt är helt vattentät, och klarar av att ligga på 1 meters djup i upp till 30 minuter. Den är med andra ord rustad för det aktiva liv som många av dagens hundägare lever.

Enkel att installera, enkel att använda
Med några enkla handgrepp fästs GPS-spåraren runt hundhalsbandet, och därefter kan du enkelt börja spåra hunden i din telefon eller surfplatta.

Information om livespårningstjänsten

SweTrack Hunt levereras med tre månaders fri livespårning. I paketet ingår både tillgång till appen SweTrack Live samt den datatrafik som krävs för att använda produkten. De tre fria månaderna börjar gälla från det att produkten startas för första gången. Efter de tre fria månaderna så kan du ladda på ytterligare användning genom att köpa värdebevis här på GPSHuset. Du kan köpa värdebevis genom att klicka på länken Värdebevis i menyn till vänster på sidan. Kostnaden för att använda tjänsten är 49 kr per månad inklusive moms. Du betalar bara för den tid du vill använda GPS-spåraren!

Förpackningens innehåll

  • SweTrack Hunt GPS-spårare
  • Skräddarsytt hundhalsband
  • Väggladdare
  • USB-laddare
  • Skruvmejsel och extra reservskruvar
  • Svensk snabbguide

Tekniska specifikationer

Skaksensor:Ja
Vattentålig:Ja
Magnet:Nej
Rörelselarm:Ja
Avlyssningsfunktion:Nej
Positionering via SMS:Nej
Livespårning:Ja
Stöd för mobilapp:Ja
Bandfrekvens:850/950/1800/1900 MHz
Nätverk som stöds:GSM/GPRS
GPS-känslighet:-161dBm
GPS-precision:5 meter
Nätverksprotokoll:TCP/UDP
Typ av batteri:Inbyggt
Batterikapacitet:1040 mAh
Batteritid (standby):300 timmar
Batteritid vid livespårning, 10 sek intervall:8 timmar
Stöd för 12V-anslutning:Nej
Färg:Svart & orange
Mått:60x30x30 mm (exkl. halsband!)

Tillbehör