SweTrack Engine

A1030

Ny produkt

SweTrack™ Engine är en intelligent GPS-spårare gjord för bil, båt eller övriga fordon. Spåraren är enkel att montera, och kopplas in på fordonets eget elsystem - den kräver därför ingen separat strömförsörjning eller laddning. Med den smarta mobilappen kan du följa bilens position i realtid. Gör som tusentals andra bilägare och stöldskydda din bil med GPS - köp din SweTrack Engine redan idag!

Mer detaljer

2 499,00 kr

Datablad

Skaksensor:Ja
Vattentålig:Ja
Magnet:Nej
Rörelselarm:Ja
Avlyssningsfunktion:Ja
Positionering via SMS:Ja - karta, adress & koordinater
Livespårning:Ja
Stöd för mobilapp:Ja
Bandfrekvens:850/950/1800/1900 MHz
Nätverk som stöds:GSM/GPRS
Stöd för minneskort:Nej
GPS-känslighet:-161dBm
GPS-precision:5 meter
Nätverksprotokoll:TCP/UDP
Typ av batteri:Inbyggt backup-batteri
Batterikapacitet:500 mAh
Batteritid (standby):2 veckor
Stöd för 12V-anslutning:Ja - kablage medföljer
Färg:Svart
Vikt:65 g
Mått:90x50x16 mm

Mer information

Med en GPS-spårare på din bil får du ett fantastiskt stöldskydd och en stor trygghet! GPS-spåraren kan ställas in för att skicka ett sms till dig om en rörelse upptäcks medan bilen står parkerad, och du kan när som helst ta reda på var bilen befinner sig med din mobiltelefon.

GPS-spåraren SweTrack Engine hjälper dig förhindra att din bil blir stulen. Du kan se bilens position i realtid, direkt i din smartphone - och du får en pushnotis så fort något händer med bilen. Dessutom är SweTrack Engine enkel att montera, och har många smarta larmfunktioner. SweTrack Engine - för en tryggare vardag!

SweTrack Engine är vår mest intelligenta GPS-spårare någonsin! Produkten är designad från grunden med fordonsägare i åtanke, och erbjuder dig som fordonsägare ett driftsäkert och lätthanterat stöldskyddspaket för din bil, båt, mc, husbil, husvagn eller ATV. Installationen är en barnlek - du ansluter SweTrack Engine med det medföljande kablaget till fordonets elsystem (12/24V), därefter aktiveras produkten och du kan börja spåra direkt. SweTrack Engine kan styras på två sätt; antingen genom SMS, eller med appen SweTrack Live. Oavsett hur du väljer att styra din SweTrack Engine, så får du samma smarta funktionalitet - SweTrack Engine varnar dig om fordonet rör på sig, lämnar ett visst geografiskt område eller förflyttas ett visst antal meter. Men SweTrack Engine är så mycket mer än bara en enkel positioneringsapparat - förutom att begära ut den aktuella positionen och få larm vid förflyttning, så kan du även begära ut fullständig rörelsehistorik via mobilappen (datatrafik krävs), avlyssna spårsändarens omgivning med den inbyggda mikrofonen, eller lagra positionerna på ett SD-kort som monteras i enheten.

SweTrack Engine har kraftfulla GPS- och GSM-antenner vilket möjliggör placering i stort sett var som helst i fordonet. Endast fantasin sätter gränserna - anslut SweTrack Engine direkt till bilbatteriet, koppla in den på bakljuset eller göm den i en taklampa i din husbil! Eftersom SweTrack Engine ryms under ett visitkort så är den svår att upptäcka för en biltjuv. Och om någon klipper av kablarna till SweTrack Engine, så kan den fortsätta att fungera i upp till två veckor tack vare det inbyggda backup-batteriet. Du får även ett SMS om strömmen bryts (SMS krävs).

Gör som tusentals andra fordonsägare - ge dina fordon det stöldskydd de förtjänar med SweTrack Engine och SweTrack Live!

Varför välja SweTrack™?

SweTrack är ett svenskt företag som tillverkar GPS-spårare. Till skillnad från många andra lösningar på marknaden innebär SweTrack™ Engine inga extra abonnemangskostnader, utöver den kostnad som tillkommer för att ha ett aktivt SIM-kort i GPS-spåraren. Dessutom är alla SweTracks GPS-spårare skapade med kunden i fokus - du får en helhetslösning med hårdvara av hög kvalitet, lättanvänd programvara på svenska, detaljerad dokumentation på svenska samt fri support närhelst du behöver det!

Dessutom kommer alla GPS-spårare från SweTrack med 1 års fabriksgaranti.

Funktioner

 • Positionsuppdatering
  Skicka ett snabbt sms till SweTrack™ Engine, som ögonblickligen svarar med en GoogleMaps länk till dess nuvarande plats på en karta.

 • Livespårning
  Med SweTrack Live-appen kan du följa GPS-spårarens rörelser i realtid - direkt i din smartphone!
 • Ljudavlyssning
  Genom ett enkelt telefonsamtal kan du aktivera den inbyggda mikrofonen som låter dig höra allt som sägs i GPS-spårarens omgivning.

 • Regelbunden uppdatering om position
  GPS-spåraren kan regelbundet meddela dig om dess position via SMS eller livespårningen. Exempelvis kan du begära en uppdatering var 10 sekund.

 • Geografiskt stängsel 
  Du ställer in ett tillåtet område på kartan - GPS-spåraren varnar dig om den lämnar det förutbestämda området. 

 • Rörelselarm
  Aktivera rörelselarmet när du parkerar bilen - så fort en rörelse sker, så varnar GPS-spåraren dig via sms så att du kan agera direkt.

 • Smart energisparläge
  SweTrack™ Engine sover för att spara ström när den inte rör på sig - så fort en rörelse detekteras så återupptas spårningen.

 • Håll dig uppdaterad när GPS-täckning saknas
  Tack vare GSM-triangulering så kan GPS-spåraren uppdatera dig om sin position även på de platser där GPS-satelliterna inte går att få kontakt med - detta görs via mobildatanätet.

 • Hastighetsvarnare
  GPS-spåraren varnar dig via SMS om en viss hastighet (km/h) överskrids.

 • Senaste positionen
  Om GPS-spåraren tappar GPS- och LBS-spårningen inte är tillräklig kan du ändå underrättas om dess senaste position, så länge det finns GSM-täckning.

 • Batterivarning via sms
  GPS-spåraren varnar dig med ett SMS när batterinivån är låg.

 • Backup-batteri
  SweTrack Engine innehåller ett batteri på 500mAh som säkerställer att ingen information går förlorad när bilen stängs av, och strömmen till spåraren bryts.

Paketets innehåll

 • SweTrack™ Engine GPS-spårare

 • Kablage för montering (inkl. säkring)

 • Skruvmejsel

 • Användarhandledning på svenska

 • Kontantkort (ej laddat!)

Tillbehör