SweTrack Extreme V5

A1009

Ny produkt

Vår storsäljande GPS-spårare SweTrack™ Extreme V5 erbjuder dig smarta funktioner, upp till tre års batteritid och en vattentät konstruktion. Tack vare den kraftfulla magneten lämpar den sig utmärkt för montering på bilen, båten eller övriga fordon. Du kan se fordonets position i realtid och göra inställningar med en app. SweTrack™ Extreme - det självklara valet för en tryggare vardag.

Mer detaljer

I lager

2 690,00 kr

Datablad

Skaksensor:Ja
Vattentålig:Ja
Magnet:Ja
Rörelselarm:Ja
Avlyssningsfunktion:Ja
Positionering via SMS:Ja - karta, adress & koordinater
Livespårning:Ja
Stöd för mobilapp:Ja
Bandfrekvens:850/950/1800/1900 MHz
Nätverk som stöds:GSM, GPRS
Stöd för minneskort:Nej
GPS-känslighet:-161dBm
GPS-precision:5 meter
Typ av GPS-chip:uBlox7 (G6010-ST)
Nätverksprotokoll:TCP/UDP
Svarstid (standby):5 sekunder
Svarstid (aktiv):1 sekund
Typ av batteri:Inbyggt
Batterikapacitet:5000 mAh
Batteritid (standby):Upp till tre år
Batteritid vid livespårning, 10 sek intervall:90 timmar
Stöd för 12V-anslutning:Ja, separat kablage krävs
Färg:Svart
Vikt:224 g

Mer information

SweTrack™ Extreme V5 är en rejäl GPS-spårare som byggts på ett toppmodernt Schweizutvecklat GPS-chip för att kunna leverera problemfri spårning, oavsett tillämpning. Tack vare en batteritid på upp till tre år, en vattentät konstruktion och inbyggt rörelselarm är den perfekt för dig som vill förhindra fordonsstölder.

Att komma igång med SweTrack™ Extreme V5 är en barnlek - montera GPS-spåraren på ditt fordon, följ installationsanvisningarna och börja spåra; direkt från din mobil eller surfplatta. När GPS-spåraren är aktiverad kan du luta dig tillbaka och ta det lugnt. SweTrack™ Extreme V5 skyddar dina ägodelar - dygnet runt, året runt. Eftersom GPS-spåraren har inbyggt rörelselarm så varnas du ögonblickligen om fordonet förflyttas: och tack vare fallsensorn kan GPS-spåraren till och med varna dig om att den monteras loss från bilen. Denna GPS-spårare lämpar sig även för användning till sjöss, eftersom den har kraftfulla antenner och en vattentät konstruktion!

Produkten har en rejäl design, vattentåligt skal och smarta larmfunktioner - du varnas om fordonet förflyttas, om GPS-spåraren monteras bort från fordonet, eller om fordonet lämnar ett visst område. SweTrack™ Extreme är alltså perfekt för att hålla koll på båten under vinterförvaringen, säkerställa att en värdefull bil inte försvinner, eller se till att ditt företags transporter kommer fram säkert och i tid. 

SweTrack Extreme levereras med SweTrack Live - marknadens bästa livespårning! SweTrack Live ingår kostnadsfritt med alla SweTrack GPS-spårare och är en mobilapp för din Android eller iOS-enhet, där du kan följa GPS-spårarens position i realtid. Besök gärna hemsidan för SweTrack Live för att läsa mer om tjänsten - klicka bara på knappen nedan.

LÄS MER OM SWETRACK LIVE

Varför välja SweTrack™?

SweTrack är ett svenskt företag som tillverkar GPS-spårare. Till skillnad från många andra lösningar på marknaden innebär SweTrack™ Engine inga extra abonnemangskostnader, utöver den kostnad som tillkommer för att ha ett aktivt SIM-kort i spåraren. Dessutom är alla SweTrack-produkter skapade med kunden i fokus - du får en helhetslösning med hårdvara av hög kvalitet, lättanvänd programvara på svenska, detaljerad dokumentation på svenska samt fri support närhelst du behöver det!

Dessutom kommer alla SweTrack-produkter med 1 års fabriksgaranti.

Funktioner

 • Positionsuppdatering
  Skicka ett snabbt SMS till SweTrack™ Extreme V5, som svarar med koordinater, gatuadress eller länk till onlinekarta.
 • Geografiskt stängsel
  Ange ett visst tillåtet område - skulle GPS-spåraren lämna området, så får du en varning. På så sätt behöver du aldrig oroa dig för att exempelvis lämna båten under vinterhalvåret på landstället uppfart!
 • Vattentät konstruktion
  SweTrack™ Extreme V5 har en vattentät konstruktion, vilket gör det möjligt för GPS-spåraren att befinna sig i upp till 30 minuter på en meters djup. Regn och rusk är inga problem - med andra ord är den perfekt till såväl båten som bilen!
 • Fallsensor
  GPS-spåraren har en inbyggd fallsensor, som kan konfigureras att varna dig så fort den monteras loss från fordonet.
 • Rörelselarm
  Aktivera rörelselarmet när du parkerar bilen och luta dig tillbaka - om något händer med bilen, får du en pushnotis från din GPS-spårare direkt!
 • Positionshistorik
  Aktivera rörelselarmet när du parkerar bilen och luta dig tillbaka - om något händer med bilen, får du en pushnotis från din GPS-spårare direkt!
 • Kraftfullt batteri
  Med ett extra starkt batteri på 5000 mAh orkar SweTrack™ Extreme V5 hålla igång i upp till tre år - behovet av regelbunden laddning är således eliminerat.
 • Kostnadsfri livespårning
  Med SweTrack Live är du alltid uppkopplad mot din GPS-spårare! Följ positionen i realtid på en karta, och gör alla inställningar direkt i en användarvänlig mobilapp.
 • Inbyggd magnet
  Tack vare den inbyggda magneten kan SweTrack™ Extreme V5 monteras direkt på valfri magnetisk yta: exempelvis bilens underrede. Detta ger dig möjlighet att dölja GPS-spårarens placering mycket väl.

Batteritid

 • Standbytid - upp till 3 år (vid djupsömn)
 • Livespårning med 6 positionsuppladdningar per dag - 200 dagar
 • Livespårning 1 positionsuppladdning var tionde minut - 14 dagar
 • Konstant livespårning (6 positioner per minut) - 120 timmar
Paketets innehåll
 • SweTrack™ Extreme V5
 • USB-kabel
 • 12V laddare för fordonets cigarettuttag
 • Svensk instruktionsbok
 • Kontantkort från Comviq
 • 1 års garanti