GPS-mobil 302

A1002

Ny produkt

Den banbrytande GPS-mobilen är en barnvänlig liten GPS-spårare som även fungerar som en nödtelefon för dina barn.

Utmärkt för dig som vill hålla koll på dina barn eller äldre släktingar, och dessutom kunna bli kontaktad av dem utan att behöva införskaffa smartphone eller dylikt för ändamålet.

Mer detaljer

Denna produkt finns inte längre i lager

995,00 kr

Datablad

Skaksensor:Ja, inbyggd
Vattentålig:Nej
Magnet:Nej
Avlyssningsfunktion:Ja
Livespårning:Ja
Stöd för mobilapp:Nej
Bandfrekvens:850/900/1800/1900MHz
Nätverk som stöds:GSM/GPRS
Inbyggt minne:1 MB
Stöd för minneskort:Nej
GPS-känslighet:-159dBm
GPS-precision:5 meter
Processortyp:STC89C58RD+
Typ av GPS-chip:SIRF3
Nätverksprotokoll:TCP/UDP
Svarstid (standby):45 sekunder
Svarstid (aktiv):1 sekund
Typ av batteri:Inbyggd, laddningsbart 3.7V Li-ion
Batterikapacitet:1000mAh
Batteritid (standby):240 timmar
Stöd för 12V-anslutning:Ja, med separat 12V-laddare
Färg:Vit/grön
Vikt:60 gram
Mått:86*46*18 mm

Mer information

GPS-mobilen hjälper dig att hålla koll på dina småbarn och äldre. En tracker byggd på kvalitet, precision och ett fantastiskt pris.

Denna kompakta kombination av GPS-spårare och telefon har en mängd olika funktioner: å ena sidan är det en klassisk GPS-spårare likt våra andra modeller, å andra sidan kan den förprogrammeras med tre olika nummer och användas som telefon. Ett perfekt sätt för dig som förälder att vara lugn när dina barn är ensamma, och samtidigt ett sätt för dem att snabbt kunna höra av sig till dig i en nödsituation. GPS-spåraren har även en SOS-knapp: om barnet exempelvis går vilse eller hamnar i en nödsituation så kan barnet trycka på SOS-knappen - du som förälder får då omedelbart ett sms med information om att barnet skickat larm, samt position.

Vidare kan GPS-mobilen hålla dig uppdaterad om barnens förehavanden genom din mobiltelefon: du kan exempelvis larmas via SMS när barnen lämnar ett visst område på kartan, eller uppdateras med deras geografiska position med regelbundna sms. 

Funktioner

 • Positionsuppdatering
  Skicka ett snabbt sms till GPS-spåraren, som ögonblickligen svarar med en länk till dess nuvarande plats på karta. Du meddelas om vilken gatuadress GPS-spåraren befinner sig på! 
 • Regelbunden uppdatering om position
  GPS-spåraren kan regelbundet meddela dig om dess position via sms. Exempelvis kan du begära en uppdatering en gång i timmen.
 • Tre telefonnummer för snabb kontakt
  GPS-spåraren har tre snabbvalsknappar som kan programmeras med ett telefonnummer var. När användaren trycker på knappen rings numret upp - detta är ett bra sätt för dina barn att snabbt få kontakt med dig.
 • SOS-funktion
  När användaren trycker på SOS-knappen så skickas ett SMS till ett förvalt nummer, där ett nödrop och nuvarande plats anges.
 • Geografiskt stängsel
  Du ställer in ett tillåtet område på kartan - GPS-spåraren varnar dig om den lämnar det förutbestämda området.
 • Skaksensor
  Du varnas via sms när GPS-spåraren känner av en skakning.
 • Positionsloggning
  En positionshistorik sparas i det inbyggda minnet.
 • Avlyssningsfunktion
  Ring upp GPS-spåraren, och den aktiverar den inbyggda mikrofonen - vilket låter dig höra allt som sägs i närheten av den!
 • Smart energisparläge
  GPS-spåraren sover för att spara ström när den inte rör på sig - så fort en rörelse detekteras så återupptas spårningen.
 • Håll dig uppdaterad även när GPS-täckning saknas
  Tack vare LBS-tekniken så kan GPS-spåraren uppdatera dig om sin position även på de platser där GPS-satelliterna inte går att få kontakt med - detta görs via mobildatanätet.
 • Sista positionen
  Om GPS-spåraren tappar både GPS- och LBS-spårningen kan du ändå underrättas om dess senaste position, så länge det finns GSM-täckning.
 • Hastighetsvarning
  Varnas via SMS om en viss hastighet (km/h) överskrids.
 • Varningsmeddelanden
  GPS-spåraren varnar dig via SMS om batteriet börjar bli lågt, eller om GPS-spårningen slutat att fungera.
 • Sovläge
  Du kan placera GPS-spåraren i sovläge - LED-lampan släcks och GPS-spårningen stängs av. Den väcks enkelt med ett SMS.

Information om livespårning

Livespårning, även kallat realtidsspårning, innebär att du kan se din GPS-spårares position i realtid med hjälp av en mobilapplikation eller ett datorprogram. Principen är enkel: GPS-spåraren rapporterar sin position till en server med ett visst tidsintervall, och du kan därefter se positionen i din mobiltelefon eller dator via programmet som du installerar. Livespårning innebär även att du kan begära ut positionshistorik, eftersom positionerna sparas i databasen.

GPS-mobilen levereras inte med någon livespårningstjänst från fabrik. I grundutförandet fungerar GPS-mobilen genom SMS-kommunikation - det vill säga att du skickar ett SMS till det telefonnummer som GPS-spåraren har, och får tillbaka ett sms med information om var GPS-spåraren befinner sig.

Du kan dock köpa till en licens för livespårningsplattformen SweTrack Live, som är marknadens mest innovativa och användarvänliga lösning för livespårning av GPS-spårare. SweTrack Live fungerar både på datorer och mobila enheter, och du kan även se historik upp till tre år tillbaka i tiden. Vänligen klicka på länken Värdebevis i menyraden till vänster, eller klicka på länken till SweTrack Live-värdebeviset i kolumnen Tillbehör som du finner längre ned på denna sida. Om du väljer en GPS-spårare tillverkad av SweTrack, exempelvis SweTrack Extreme V10, så ingår SweTrack Live utan extra kostnad.

Paketets innehåll
 • GPS-mobilen
 • Batteriladdare
 • USB-kabel
 • Svensk snabbmanual
 • Engelsk instruktionsbok
 • Halsband
 • Kontantkort från Comviq

Tillbehör

Nerladdning