GPSHuset - allt inom spårning och positionering!

Vi på GPSHuset är återförsäljare av GPS-spårare och tillbehör. Vår verksamhet startades redan 2013, och vi var därmed bland de första svenska återförsäljarna av GPS-spårare. Vår målsättning är, och har sedan starten varit, att göra GPS-spårningsteknikens fantastiska fördelar tillgängliga för våra kunder genom att erbjuda pressade priser på produkter av hög kvalitet, samt att erbjuda snabb och smidig kundservice med schyssta garantivillkor. 

Vi brinner för GPS-spårare - det är i vår mening en av de mest spännande produkterna som finns på marknaden just nu! Med en GPS-spårare kan du förhindra fordonsstölder, sova lugnt när barnen är ute på kvällarna eller se var katten tar vägen på nätterna. Och för dig som driver eget företag är möjligheterna ännu större - du kan administrera en hel fordonspark, skapa underlag för körjournaler och förhindra stöld av värdefullt gods med en GPS-spårare. 

Kontakta oss redan idag så förklarar vi alla fördelar med att investera i en GPS-spårare, och hjälper dig att hitta rätt spårare för dina behov - oavsett om du är privatperson eller företagskund. Varmt välkommen till GPSHuset - låt oss tillsammans bygga en trygg och långvarig kundrelation!

GPSHuset drivs i regi av SweTrack Electronics AB, som är ett svenskt bolag verksamt inom tillverkning av GPS-spårare, utveckling av mjukvara samt därtill relaterade tjänster. SweTrack Electronics AB innehar givetvis F-skattsedel och vårt organisationsnummer är 556942-3352.