Hjälp och support

Ibland dyker problem upp som kan vara svåra att lösa själva. Vi på GPSHuset är måna om att du som kund ska få ut så mycket som möjligt av din produkt - så självklart finns vi här för att hjälpa dig när du får problem! Här beskriver vi var du vänder dig för att få rätt hjälp med din produkt.

Om du har frågor kring en GPS-spårare tillverkad av SweTrack

Alla supportärenden gällande SweTrack-produkter sköts av SweTrack själva.
Börja med att titta i SweTracks Supportcenter - där finner du installationsanvisningar för samtliga SweTrack-produkter, samt svar på de vanligaste frågorna kring SweTrack-produkterna. Om du inte finner svaret på din fråga i supportcentret, vänligen kontakta SweTracks kundtjänst på e-post så får du hjälp med din produkt. Använd knapparna nedan för att komma till supportcentret, respektive maila SweTracks kundtjänst.

Supportcenter Kontakta SweTrack

Om du har frågor kring en annan GPS-spårare, t.ex. Mini GPS Tracker, TKStar, TK106 eller GPS 104

Börja med att granska instruktionsmanualen som medföljde din produkt, och se ifall du kan hitta svaret på din fråga där. Om du behöver en ny instruktionsmanual till din produkt kan du ladda hem den längre ned på denna sida. Om du inte finner svaret på din fråga i manualen, kontakta oss så hjälper vi dig.

Kontakta GPSHuset

Om du har en defekt produkt köpt på GPSHuset.se

Om du har köpt en vara av oss som helt enkelt inte fungerar, så får vi börja med att beklaga detta! Alla produkter som säljs av oss kommer med 1 års garanti. Oavsett fabrikat på produkten så ska du i första hand kontakta oss på GPSHuset om du har en trasig produkt. Maila oss, så hjälper vi dig.

Kontakta GPSHuset

Frågor om TKStar

Vi får i dagsläget ett stort antal frågor om produkten TKStar, som såldes av flera svenska återförsäljare ca 2013-2016.
Vissa återförsäljare hade ett villkorat avtal med leverantören, som innebar att produkten levererades med en tidsgräns på hur länge användaren kan nyttja TKStar-appen för realtidsspårning av produkten via smartphone/tablet. Detta innebär att vissa användare av TKStar idag inte kan logga in i appen, även om spårningsfunktionerna via sms fungerar som vanligt. 

Vi på GPSHuset har möjlighet att lämna viss support på TKStar-enheter, dock endast enheter som är köpta via oss. Vi vill be dig att verifiera var produkten är köpt innan du tar kontakt med oss. När du kontaktar oss kommer vi att kontrollera vårt kundregister för att säkerställa att produkten är köpt via oss. Om vi inte kan finna ditt namn i vårt kundregister, vilket kan bero på att produkten köpts i ett annat namn, så ber vi dig att leta upp det digitala kvitto du fått via e-post och översända en kopia av detta till oss. Utan verifikation på att din TKStar är köpt från GPSHuset så har vi ingen möjlighet att bistå dig med hjälp och support på din TKStar-enhet, utan hänvisar dig till företaget som du köpt produkten från. TKStar är inte en produkt som är tillverkad av oss på GPSHuset, utan vi agerade endast återförsäljare av produkten vilket innebär att vi inte har något producentansvar eller garantiåtagande gentemot konsumenter som köpt TKStar på annat håll. GPSHuset lämnar 1 års garanti och 3 års reklamationsrätt på samtliga produkter. Garantivillkoren kan variera hos övriga aktörer på marknaden. Kontakta din återförsäljare för mer information om deras garantivillkor.

KONTAKTA GPSHUSET

Om du behöver tillbehör till din produkt

Vi säljer ett flertal tillbehör här på vår webbshop, exempelvis batterier till TK102-B och extra USB-kablar till SweTrack Basic. Du hittar alla våra tillbehör i kategorin "Tillbehör", eller genom att klicka på knappen nedan.

Köp tillbehör

Instruktionsmanualer

Nedan kan du ladda hem instruktionsmanualer till samtliga GPS-spårare som finns i vårt sortiment, samt modeller som utgått ur sortimentet. Alla frågor kring SweTracks produkter hänvisas till deras supportcenter - länk finner du högre upp på denna sida. Tryck på en knapp nedan för att ladda hem den manual du söker. Om du har frågor som inte besvaras av manualen - kontakta oss, vi är här för att hjälpa dig!

Manual - Mini GPS Tracker

Manual - TK102-B

Manual - GPS 104

Manual - TKStar

Manual - TKStar Mobilapp

Manual - TK106

Manual - TK Anywhere

MANUAL - SWETRACK BASIC

MANUAL - SWETRACK ANIMAL

MANUAL - SWETRACK EXTREME

MANUAL - SWETRACK ENGINE

MANUAL - SWETRACK HUNT

MANUAL - SWETRACK BIKE