Leveransinformation

Samtliga beställningar skickas med PostNord. Din beställning skickas i regel samma dag, förutsatt att varan finns på lager vid beställningstillfället.

Vi strävar efter att ge dig som kund valmöjligheter, och du kan därför välja mellan flera olika fraktalternativ när du gör din beställning - vi erbjuder allt från prispressade Varubrevstjänster med lite längre leveranstid till supersnabba hemleveranser, både till privatpersoner och företag. Vilka frakttjänster som finns tillgängliga för din beställning, och vilka kostnader som tillämpas, kan variera beroende på vilken/vilka produkt(er) du köper, men du ser alltid en tydlig överblick över de tillgängliga fraktalternativen med kostnad för respektive tjänst i kassan.

Postförskott

Vi erbjuder inte längre leverans med postförskott. För mer information, kontakta vår kundtjänst.

Följ din leverans

I samband med att din försändelse lämnar vårt lager så får du ett e-postmeddelande med försändelsens kollinummer. Med kollinumret kan du följa din försändelse genom PostNord-appen eller på www.posten.se. Olika frakttjänster har olika grad av spårbarhet - väljer du någon av våra Postpaketstjänster eller Hemleveranstjänster så är ditt paket fullt spårbart hela vägen från vårt lager hem till dig, medan Varubrevstjänsterna har mycket begränsad spårbarhet.

Information om hemleverans

Vi erbjuder hemleveranser med PostNord till både privatpersoner och företag.

För dig som är företagskund levereras försändelsen utan föravisering eller tidsbokning direkt till ditt kontor, vanligen inom 2 arbetsdagar från din beställning, under kontorstider 08-16:00.

För dig som är privatkund kommer PostNord att kontakta dig via sms för att boka en utkörningstid. Du kan även själv välja utkörningstid via PostNord-appen. Om hemleveransen misslyckas, till exempel på grund av att du inte är på plats vid leveranstillfället, så kommer försändelsen att skickas till ditt närmaste postombud och du aviseras av PostNord via sms. 

Information om emballage

Alla försändelser som skickas från oss emballeras väl för att klara transporten på ett säkert sätt. Eftersom vi på GPSHuset har ett starkt miljötänk så skickas alltid din produkt i minsta möjliga kartong/kuvert för att minska storleken på våra försändelser. Onödigt stora försändelser är slitsamt för miljön på flera sätt, och vi som leverantör har ett ansvar att skona klimatet så mycket som möjligt.

Om du exempelvis köper en mindre produkt, såsom SweTrack Lite, kombinerat med någon av våra Varubrevstjänster så skickas din försändelse i ett vadderat kuvert istället för en stor kartong. Detta gör att Varubrevet kan delas ut direkt i din brevlåda - på så sätt gör vi miljön en tjänst, samtidigt som du sparar tid genom att du slipper åka till ditt postombud för att hämta ut Varubrevet. Smart, eller hur?