SweTrack™ Hunt GPS-spårare

A1014

Populära SweTrack™ Hunt är en GPS-spårare för den kräsne hundägaren - den erbjuder hög prestanda, lång batteritid och helt vattentät konstruktion, allt i en smidig design som enkelt fästs på hundens halsband. Produkten är utvecklad för den aktive hundägaren, och passar utmärkt för dig som är jägare.

Mer detaljer

I lager

2 995,00 kr

Mer information

Dagens jägare ställer höga krav på flexibilitet, funktion och användarvänlighet - något som tidigare GPS-spårare inte riktigt levt upp till. Därför utvecklades SweTrack™ Hunt, efterföljaren till den omåttligt populära SweTrack Animal.

Med SweTrack Hunt kan vi äntligen erbjuda en helt vattentät GPS-spårare för hundar. GPS-spåraren är diskret utformad, och monteras enkelt runt hundens hals - antingen på det medföljande halsbandet, eller på ditt eget. 

Eftersom SweTrack Hunt är IP67-klassad så behöver du inte oroa dig för att hunden tar ett dopp under jakten - denna GPS-spårare är helt vattentät och kan bada på 1 meters djup i upp till en halvtimme. SweTrack Hunt är dessutom utformad med vårt nordiska klimat i åtanke - det betyder att den alltid kommer att vara redo, oavsett om den befinner sig i solsken, snöstorm eller ösregn. De kraftfulla antennerna ger dig pålitlig precision - oavsett var du befinner dig! 

SweTrack Hunt är utformad för ett aktivt liv, såväl utvändigt som under skalet. Enheten kommer i en stilren, mattsvart, konstruktion som är stryktåligt utformad. De kraftfulla antennerna är placerade på halsbandsspännet, vilket ger ovanligt hög precision, då mottagningen förbättras mot den traditionella konstruktionen där antennerna är inbyggda på kretskortet. Dessutom har SweTrack Hunt ett kraftfullt batteri med 1040mAh kapacitet, vilket i kombination med den strömsnåla hårdvaran ger dig upp till 300 timmars batteritid!

För att göra livet enkelt för dig som kund så levereras SweTrack Hunt helt förkonfigurerad, inklusive 3 månaders fri livespårning.
Det enda du behöver göra när du får hem din GPS-spårare är att med ett enkelt kommando ställa in hur ofta positionen ska uppdateras; därefter laddar du hem SweTrack-appen och scannar serienumret som sitter på kartongen - och sedan är det klart!

Funktioner

Användarvänlig livespårning
Med livespårningen för SweTrack™ Hunt kan du enkelt se din hunds position i realtid på en karta - direkt i din smartphone, genom SweTracks mobilapp. Livespårningen ingår kostnadsfritt i 3 månader. Därefter tillkommer 49 kr/månad. Tjänsten har ingen bindningstid, och all den datatrafik du behöver för att använda livespårningen ingår i priset. Bra va?

Krångelfri installation
När du får hem din nya SweTrack Hunt så är alla krångliga inställningar redan gjorda - du skickar ett snabbt sms till GPS-spårarens telefonnummer, och laddar därefter hem appen och kan följa positionen direkt!

Rörelselarm
Så fort din hund rör sig, får du en varning från GPS-spåraren och du kan börja följa hundens position i realtid.

Geografiskt stängsel
Bortsprungna hundar är inte sällan hundägarens värsta mardröm - med en GPS-spårare är problemet ett minne blott. Du kan ange ett geografiskt område som du vill tillåta din hund att röra sig inom. Detta kan vara ett kvarter, en garageuppfart eller ett skogsparti. Om hunden lämnar detta område, så varnas du ögonblickligen genom ett SMS från din GPS-spårare och kan följa hundens position i realtid, så att ni hittar tillbaka till varandra. Bra, va?

Ljudövervakning
SweTrack Hunt är utrustad med den populära avlyssningsmikrofonen - som gör det möjligt för dig att ringa upp din GPS-spårare, och höra allt som sägs i närheten av den - tack vare en inbyggd mikrofon.

Vattentät konstruktion
SweTrack Hunt är helt vattentät, och klarar av att ligga på 1 meters djup i upp till 30 minuter. Den är med andra ord rustad för det aktiva liv som många av dagens hundägare lever.

Enkel att installera, enkel att använda
Med några enkla handgrepp fästs GPS-spåraren runt hundhalsbandet, och därefter kan du enkelt börja spåra hunden i din telefon eller surfplatta.

Förpackningens innehåll

  • SweTrack Hunt GPS-spårare
  • Skräddarsytt hundhalsband
  • Väggladdare
  • USB-laddare
  • Skruvmejsel och extra reservskruvar
  • Svensk snabbguide